Mars Society Netherlands is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring.

Contactgegevens:

Wilt u in contact treden, laat dan een bericht achter op https://marssociety.space/Contact. Wij nemen dan zo snel mogelijk met u contact op.

Persoonsgegevens die wij verwerken

Mars Society Netherlands verwerkt uw persoonsgegevens doordat u gebruik maakt van onze diensten en/of omdat u deze zelf aan ons verstrekt. Hieronder vindt u een overzicht van de persoonsgegevens die wij verwerken:

    • Voor- en achternaam
    • E-mailadres
    • IP-adres (geanonnimiseerd)
    • Locatiegegevens (Plaats, afgeleid uit uw IP-adres)
    • Gegevens over uw activiteiten op onze website
    • Internetbrowser en apparaat type

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens die wij verwerken

Onze website en/of dienst heeft niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. We kunnen echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Wij raden ouders dan ook aan betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als u er van overtuigd bent dat wij zonder die toestemming persoonlijke gegevens hebben verzameld over een minderjarige, neem dan contact met ons op via https://marssociety.space/Contact, dan verwijderen wij deze informatie.

Met welk doel en op basis van welke grondslag wij persoonsgegevens verwerken

Mars Society Netherlands verwerkt uw persoonsgegevens voor de volgende doelen:

    • Verzenden van onze nieuwsbrief
    • U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren
    • Mars Society Netherlands analyseert uw gedrag op de website om daarmee de website te verbeteren

Geautomatiseerde besluitvorming

Mars Society Netherlands neemt niet op basis van geautomatiseerde verwerkingen besluiten over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld een medewerker van Mars Society Netherlands) tussen zit.

Hoe lang we persoonsgegevens bewaren

Mars Society Netherlands bewaart uw persoonsgegevens niet langer dan strikt nodig is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

    • Personalia > Totdat u zich zelf heegt uitgeschreven uit de nieuwsbrief. Daarna wordt de data gelijk verwijderd.
    • Persoonlijk contact via https://marssociety.space/Contact of Email > 6 maanden na contact

Delen van persoonsgegevens met derden

Mars Society Netherlands verstrekt uitsluitend aan derden en alleen als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting.

Cookies, of vergelijkbare technieken, die wij gebruiken

Mars Society Netherlands gebruikt alleen technische, functionele cookies en analytische cookies die geen inbreuk maken op uw privacy. Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen op uw computer, tablet of smartphone. De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en uw gebruiksgemak. Ze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt en onthouden bijvoorbeeld uw voorkeursinstellingen. Ook kunnen wij hiermee onze website optimaliseren. U kunt zich afmelden voor cookies door uw internetbrowser zo in te stellen dat deze geen cookies meer opslaat. Daarnaast kunt u ook alle informatie die eerder is opgeslagen via de instellingen van uw browser verwijderen.
Wij maken hiervoor gebruik van Google Analytics. Hierin is het volgende geconfigureerd

    • Disable Event Tracking > Aan
    • Anonymize IPs while  tracking  > Aan
    • Enable support for user opt-out > Aan
    • Exclude tracking for users sending Do Not Track header > Aan
    • Enable remarketing, demographics and interests reports > Uit
    • Exclude events from bounce-rate and time on page calculation > Uit
    • Enable enhanced link attribution > Uit
    • Use hitCallback to increase event tracking accuracy > Uit
    • Enable Force SSL > Aan
    • Remarketing Funkties > Uit
    • Rapportage Functies > Uit
    • Koppeling met Google Ads, AdSense of Ad Exchange > Uit

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

U heeft het recht om uw persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Dit kunt u zelf doen door u uit te schrijven op onze nieuwsbrief . Daarnaast heeft u het recht om uw eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door ons bedrijf en heeft u het recht op gegevensoverdraagbaarheid. Dat betekent dat u bij ons een verzoek kunt indienen om de persoonsgegevens die wij van u beschikken in een computerbestand naar u of een ander, door u genoemde organisatie, te sturen.

Wilt u gebruik maken van uw recht op bezwaar en/of recht op gegevensoverdraagbaarheid of heeft u andere vragen/opmerkingen over de gegevensverwerking, stuur dan een gespecificeerd verzoek via https://marssociety.space/Contact. We nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor de verwerking van het verzoek.

Om er zeker van te zijn dat het verzoek tot inzage door u is gedaan, vragen wij u een kopie van uw identiteitsbewijs op te leveren. Maak in deze kopie uw pasfoto, MRZ (machine readable zone, de strook met nummers onderaan het paspoort), paspoortnummer en Burgerservicenummer (BSN) zwart. Dit ter bescherming van uw privacy. Mars Society Netherlands zal zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 3 maand, op uw verzoek reageren.

Mars Society Netherlands wil u er tevens op wijzen dat u de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens. Dat kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met-de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons

Hoe wij persoonsgegevens beveiligen

Mars Society Netherlands neemt de bescherming van uw gegevens serieus en neemt passende maatregelen om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact met ons op door een bericht achter te laten op https://marssociety.space/Contact.

×
×

Winkelmand

Close Panel